Search
Close this search box.

MATGLAD

Tila, ruoka ja tarjoilu - Hoidamme kaiken !

UNELMASI ON MEIDÄN TYÖ

Elokuun tähtitaivas… täysikuu. Lasissa samppanjaa, seura on loistavaa, tunnelma kihelmöivää. Ehkä sinun unelmasi onkin konjakkiliekitetty peuranfilee, hohtavan valkoiset liinat, parhaat pöytähopeat? Ajatustesi lukeminen ei välttämättä ole erikoisalaamme. Mutta auta meitä: pue unelmasi sanoihin. Lupaamme tulkita ne oikein, ja rakentaa sinulle unohtumattoman kokemuksen.

Palvelumme

Matglad Pargas Ab on ruoanvalmistuksen ammattilainen. Palvelemme asiakkaitamme kolmella lounasravintolalla ja catering palvelulla. Pitopalvelumme toimii Etelä-Suomen alueella mm. Parainen, Turku, Helsinki ja Tampere. Tuomme saaristolaistunnelman kaupunkiin ja kaupunkilaiset saaristoon.

Pitopalvelu

Meidän pitopalvelut ovat aina räätälöity teidän tarpeiden mukaan. Haluamme, että sinun juhlasi näyttää sinun juhlalta.

Lounasravintolat

Tuotamme lounasravintola palvelut yritysten ja kaupungin työntekijöille kaikille avoimissa ravintoloissamme.

Elintarvikkeet

Lähituotettuja elintarvikkeita saariston valikoiduissa vähittäiskaupoissa.

nauti juhlasta

”Me emme ehkä näy kovinkaan paljon. Emme myöskään välttämättä
kuulu. Mutta tunnet läsnäolomme – makujen ja tuoksujen
muodossa”

– Tom Hildén

Me emme ehkä näy kovinkaan paljon. Emme myöskään välttämättä kuulu. Mutta tunnet läsnäolomme – makujen ja tuoksujen muodossa! Sen oikean tunnelman luojina! Täydellisenä vaikkakin huomaamattomana palveluna. Hiljaisena läsnäolona, joka vastaa kaikkiin tarpeisiin, niin pieniin kuin suuriinkin. 

Luovutamme käyttöösi kaiken keräämämme kokemuksen, taidon ja osaamisen rakentaaksemme sinulle juuri oikeat ruokalistat, tunnelman ja puitteet. Jotta juhlastasi tulisi juuri näköisesi! Hoidamme kaiken – tilat, ruoat, tarjoilut. Ja lupaamme jopa olla laulamatta (jollet sattuisi nimenomaan sitä toivomaan…)!

Häät, kastetilaisuudet, syntymäpäivät, vuosijuhlat… lukemattomia ovat elämän meille antamat juhlinnan tilaisuudet! Tilaisuus tavata parhaat ystävänsä, tanssahdella, syödä hyvin – lyhyesti sanottuna: Nauttia juhlasta – ja elämästä! 


Meille on tärkeätä pystyä tarjoamaan sinulle henkilökohtaista ja ainutlaatuista palvelua. Siitä tulee löytyä sekä laatua, vaihtelua että laajuutta. Siksi olemme rakentaneet sujuvaa yhteistoimintaa myös paikallisten palveluntuottajien kanssa. 

SYÖ MATGLADIN KANSSA

Onko unelmasi juhlat ulkosaaristossa  tai pääkaupungissamme? Ei hätää, me toteutamme ideanne. Ainoastaan sinun mielikuvituksesi on rajana.

Call Now Button