Sök
Stäng denna sökruta.

MATGLAD

Vi tar hand om allt - Utrymmen, maten och serveringen!

DIN DRÖM ÄR VÅRT JOBB

Stjärnklar augustihimmel…fullmåne. Ljusröd champagne, bubblande stämning.

Kanske din dröm är en hjortfilé flamberad i konjak, vita dukar, glänsande silver?

Drömtydning är väl kanske inte vår specialitet. Men klä dina tankar i ord, och vi lovar att skapa en oförglömlig fest, en upplevelse för både kropp och sinnen!

Våra Tjänster

Matglad Pargas Ab är en matlagningsproffs. Vi servar våra kunder med tre lunchrestauranger och cateringservice. Vår cateringtjänst verkar i södra Finlandsregionen, t.ex. Pargas, Åbo, Helsingfors och Tammerfors. Vi tar med oss ​​skärgårdsatmosfären till staden och stadsborna till skärgården.

Catering

Våra cateringtjänster är alltid skräddarsydda efter dina behov. Vi vill att din fest ska se ut som din fest.

Luchrestauranger

Vi tillhandahåller lunchrestaurangstjänster för företags- och stadsanställda i våra restauranger som är öppna för alla.

Livsmedel

Närproducerad mat i utvalda butiker i skärgården.

NJUT AV FESTEN

”Du och dina gäster ser oss kanske inte, hör oss kanske inte heller. Men ni upplever oss – som smak och dofter, som stämning.”

– Tom Hildén

Du och dina gäster ser oss kanske inte, hör oss kanske inte heller. Men ni upplever oss – som smak och dofter, som stämning, som en försynt men perfekt betjäning. Som en tyst men vänlig närvaro som svarar på alla behov – små som stora. 

Vi lovar använda all vår erfarenhet och vårt kunnande för att skapa just de menyer, den miljö och den stämningen som behövs som inramning för just din fest! Vi tar hand om allt – utrymmen, catering, servering. Och vi lovar låta bli att sjunga (ifall du inte nödvändigt önskar det…)!

Bröllop, dop, jubileum, årsfester… Otaliga är de fantastiska tillfällen till fest livet erbjuder! Komma samman med goda vänner, dansa, sjunga, äta gott. Kort och gott njuta av livet – och festen.

Vår filosofi är att garantera dig en personlig och unik service. Den skall ha såväl bredd, variation som kvalitet. Därför har vi skapat ett smidigt och fruktbart samarbete också med lokala serviceproducenter. 

ÄT MED MATGLAD

Oavsett om du drömmer om en fest i den yttre skärgården eller i vår huvudstad så förverkligar vi den. Endast din fantasi sätter ramarna.

Call Now Button