Search
Close this search box.

Pitopalvelu

Parainen - Turku - Helsinki - Tampere

Onko unelmasi juhlat ulkosaaristossa  tai pääkaupungissamme? Ei hätää, me toteutamme ideanne. Ainoastaan sinun mielikuvituksesi on rajana.

Me emme ehkä näy kovinkaan paljon. Emme myöskään välttämättä kuulu. Mutta tunnet läsnäolomme – makujen ja tuoksujen muodossa! Sen oikean tunnelman luojina! Täydellisenä vaikkakin huomaamattomana palveluna. Hiljaisena läsnäolona, joka vastaa kaikkiin tarpeisiin, niin pieniin kuin suuriinkin. 

Luovutamme käyttöösi kaiken keräämämme kokemuksen, taidon ja osaamisen rakentaaksemme sinulle juuri oikeat ruokalistat, tunnelman ja puitteet. Jotta juhlastasi tulisi juuri näköisesi! Hoidamme kaiken – tilat, ruoat, tarjoilut. Ja lupaamme jopa olla laulamatta (jollet sattuisi nimenomaan sitä toivomaan…)!

Häät, kastetilaisuudet, syntymäpäivät, vuosijuhlat… lukemattomia ovat elämän meille antamat juhlinnan tilaisuudet! Tilaisuus tavata parhaat ystävänsä, tanssahdella, syödä hyvin – lyhyesti sanottuna: Nauttia juhlasta – ja elämästä! 

Meille on tärkeätä pystyä tarjoamaan sinulle henkilökohtaista ja ainutlaatuista palvelua. Siitä tulee löytyä sekä laatua, vaihtelua että laajuutta. Siksi olemme rakentaneet sujuvaa yhteistoimintaa myös paikallisten palveluntuottajien kanssa. 

Palvelumme

Juhlatila

Tarvitsetko käyttöösi juuri sinulle sopivan juhlatilan ? Vuosien saatossa olemme järjestäneet tilaisuuksia lukemattomissa lokaatioissa, juhlatiloissa, tilausravintoloissa ja saaristoon piilotetuissa helmissä, joten ole yhteydessä, niin etsimme juuri teidän tunnelmaan ja tarpeeseen sopivan tilan.

Astiavuokraus

Oletko järjestämässä itse juhlasi ja tarvitset astioita ? Meillä on vuokratas sinulle iso lajitelma eri astioita ja välineitä varmistamaan juhlasi onnistuminen. Ole yhteydessä ja suunnitellaan yhteydessä tarvitsemasi lajitelma. Kuljetuskin järjestyy.

Välinevuokraus

Sinun juhlissasi voi olla tarvetta erinäisille välineille, kuten teltta, tuolit, pöydät, liinat,  ja vaikka tikkataulut. Ja jos taas et itse ole tullut ajatelleeksi mitä kaikkea voisit tarvita, autamme sinua ideoimaan ja hankkimaan sinulle tarvittavat välineet.

Kuljetuskalusto ja keittiö pyörillä

Haluatko järjestää juhlasi sinulle tutussa paikassa – esim kotonasi, loma-asunnollasi tai vaikka tunnelmaan sopivalla tontilla. Tuomme kaiken tarvittavan paikalle kuljetuskalustollamme. Käytössämme on myös keittiö pyörillä, eli voimme valmistaa ruoat sateelta suojassa ketään häiritsemättä lähes paikassa kuin paikassa.

Matglad_catering_kaivos
Tom, mitä on tärkeää ottaa huomioon, kun valitset pitopalveluyrityksen juhliisi ?
”Palvelua valitessasi olet tervetullut kiinnittämään huomiota siihen fiilikseen, jonka yrityksestä saa. Tilaisuuteen, haluun ja paikkaan räätälöidyn ja mukautetun tuotteen hankkiminen on erittäin tärkeää.
Molempien osapuolten aito kiinnostus lisää yhteisymmärrystään pienistäkin mutta merkittävistä yksityiskohdista !”
Matglad_Pitopalvelu_6
Call Now Button