Sök
Stäng denna sökruta.

Catering

Pargas - Åbo - Helsingfors - Tammefors

Oavsett om du drömmer om en fest i den yttre skärgården eller i vår huvudstad så förverkligar vi den. Endast din fantasi sätter ramarna.

Du och dina gäster ser oss kanske inte, hör oss kanske inte heller. Men ni upplever oss – som smak och dofter, som stämning, som en försynt men perfekt betjäning. Som en tyst men vänlig närvaro som svarar på alla behov – små som stora. 

Vi lovar använda all vår erfarenhet och vårt kunnande för att skapa just de menyer, den miljö och den stämningen som behövs som inramning för just din fest! Vi tar hand om allt – utrymmen, catering, servering. Och vi lovar låta bli att sjunga (ifall du inte nödvändigt önskar det…)!

Bröllop, dop, jubileum, årsfester… Otaliga är de fantastiska tillfällen till fest livet erbjuder! Komma samman med goda vänner, dansa, sjunga, äta gott. Kort och gott njuta av livet – och festen.Vår filosofi är att garantera dig en personlig och unik service. Den skall ha såväl bredd, variation som kvalitet. Därför har vi skapat ett smidigt och fruktbart samarbete också med lokala serviceproducenter. 

Våra tjänster

Festplatsen

Behöver du en just för dig lämplig festplats? Under årens lopp har vi ordnat tillställningar  i otaliga lokaler, festplatser, beställningsrestauranger och i skärgårdens gömda pärlor, ta kontakt, så söker vi just för er stämning och ert behov ett lämpligt utrymme.

Uthyrning av kärl

Skall du själv ordna din fest och behöver kärl? Vi hyr ett stort utbud av olika kärl för att säkerställa en lyckad fest för dig. Transporten ombesörjs också.

Uthyrning av tillbehör

Din fest kan ha behov av olika rekvisita, såsom tält, stolar, bord, dukar, ja till och med piltavla. Och om du inte själv kommit på vad allt du kunde behöva, hjälper vi dig med ideér och skaffar dig behövlig utrustning.

Transport och kök på hjul

Vill du ordna din fest på en för dig bekant plats – t.ex. hemma hos dig, vid din semesterbostad eller på en passande stämningsfull tomt. Vi hämtar allt som behövs. Vi har ett kök på hjul som vi kan ta med vid behov d.v.s. vi kan laga mat nästan var som helst, utan att behöva oroa oss för regn eller för att störa någon.

Matglad_catering_kaivos
Tom, vad är viktigt att tänka på när man väljer catering-företaget för sin fest?
”När man väljer catering så får man gärna fästa uppmärksamhet på den känslan man får av företaget. Att man får en produkt som är skräddarsydd och anpassad till tillfället, önskemål och plats, är väldigt viktigt.
Genuint intresse hos båda parterna ökar den ömsesidiga förståelsen även för de små men betydelsefulla detaljerna!”
Matglad_Catering_6
Call Now Button